Aanmelden

Het is altijd een bijzonder moment; het moment dat kinderen 4 jaar worden en naar de basisschool gaan.

 

Een bijzonder moment voor de kinderen, maar zeker ook een bijzonder moment voor jullie als ouders.  

 
In de periode voor de 4e verjaardag kunnen jullie als ouder oriënteren op een basisschool en je kind gaan aanmelden. Wanneer kinderen tussen de 3 en 4 jaar oud zijn, kan een kind aangemeld worden voor de basisschool. Voor de basisschool is het prettig om dit in een zo vroeg mogelijk stadium te weten, zodat er in groepssamenstelling rekening mee gehouden kan worden.  

 

Wanneer jullie op zoek zijn naar een school voor jullie kind, is het prettig om zo goed geïnformeerd zijn. Jullie zijn dan ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op onze schoolTijdens dit kennismakingsgesprek krijgen jullie informatie over onze school en is er tijd voor een rondleiding. Daarbij is er natuurlijk gelegenheid om een kijkje te nemen in de verschillende groepen. Op deze wijze kunnen jullie als ouder (samen met je kind) komen sfeer proeven en een goede indruk krijgen van onze school.  
 
Een kennismakingsgesprek kan op ieder moment in de week ingepland worden; samen zoeken we naar een geschikt moment hiervoor. Via onderstaand formulier kan een kennismakingsgesprek aangevraagd wordenOok kan er natuurlijk gewoon gebeld worden om een afspraak te maken (0543-451529).  

 

Voor aanmelding op onze school dienen dit formulier ingevuld te worden.

 

Dit formulier wordt met het kennismakingsgesprek verstrekt om ze thuis in te kunnen vullen, maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het thuis alvast in te vullen en ze mee te nemen naar het gesprek.Is het een aanmelding van een 2e of volgend kind, dan mogen de ingevulde papieren op school ingeleverd worden of per mail verstuurd worden (info@bastionbredevoort.nl).

 
We heten jullie van harte welkom op ‘t Bastion en zien uit naar een kennismaking! 

Invoer:

Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Voornaam kind(eren) *
U kunt hier ook meerdere voornamen invullen.
Familienaam kind *
Geboortedatum *
Voorkeur weekdag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
Voorkeur dagdeel
ochtend
middag
* Verplichte velden