bambi1

 

Kinderopvang Bambi biedt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zowel voorschoolse opvang (van 7.30-8.30 uur) als naschoolse opvang (tot 18.30 uur) aan in het Kleuterbastion (Izermanstraat 14, 7126 BN Bredevoort). In de schoolvakanties vindt de opvang plaats op onze BSO-locatie in Aalten, bij IKC UnieK.

De kinderen worden door een pedagogisch medewerker van Bambi opgehaald van school. Hier mogen ze knutselen, voetballen, chillen, spelletjes doen enz. Daarnaast maken ze ook geregeld een uitstapje naar bijvoorbeeld naar de sportkooi of de Slingeplas.

Kinderopvang Bambi staat bekend als een persoonlijke organisatie, met kleinschalige buitenschoolse opvanglocaties waarbij aandacht voor het individuele kind erg belangrijk is. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij u graag naar de website www.kinderopvangbambi.nl

Omdat zowel ’t Bastion als Kinderopvang Bambi zich wil inzetten voor een goede daadkrachtige samenwerking binnen een toekomstige Brede School en Bredevoort, zullen we er alles aan doen om de continuïteit van deze buitenschoolse opvanglocatie te waarborgen. Beide organisaties vinden het belangrijk dat kinderen in een vertrouwde omgeving de dag doorbrengen. Wij zijn overtuigd van de vele voordelen en mogelijkheden die deze locatie biedt en hopen dat u dat ook bent.

Wilt u meer informatie over de opvangmogelijkheden, heeft u vragen over onze organisatie of wilt u uw kind(eren) opgeven? Neem dan contact op met ons via 0543-473288 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Even binnenlopen tijdens openingstijden van onze BSO mag natuurlijk ook! En uiteraard kunt u ook bij de directie van ’t Bastion terecht.

bambi2

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kinderopvang Bambi 
Plein Zuid 14

7121 EX Aalten

0543-473288

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.kinderopvangbambi.nl


 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter